Autor: Kaubandus.ee • 14. mai 2020

Kontaktivaba ostlemine näitab uut suunda

Tartumaal enne eriolukorda tegevust alustanud ainulaadne iseteenindusega haagiste müügipunkt tegi viimase kuuga müügirekordi. Kokku on kontaktivabalt soetatud ligi poolsada haagist.
Respo IT-arenduste juht Kaarel Matsin
Foto: Kristjan Säre

“Jõudsime oma lahendusega valmis täpselt õigeks ajaks,” kommenteerib Respo IT-arenduste juht Kaarel Matsin Tõrvandisse rajatud kuue automaatse müügijaamaga iseteeninduse valmimist veebruaris. “Eriolukord kindlasti panustas kontaktivaba äri kasvu, kuid nägime juba varem, et haagiste iseteeninduse rajamine on vajalik ja ainuõige samm, et käia kaasas inimeste ostukäitumise ja eelistustega - müüginumbrid on tõestuseks, et inimesed ei pelga uudseid lahendusi ka järelhaagist soetades. Matsin lisab, et Respo e-poes käib samuti vilgas elu - lisaks haagistele tellitakse erinevaid varuosasid ja detaile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757