Baltic Restaurants: Turuosaliste vähenemine on paratamatu
Juba enne kriisi ei jagunud kõikidele turuosalistele kliente ja ega kriis seda olukorda parandanud ei ole. Turuosaliste vähenemine on ilmselgelt paratamatu, rääkis intervjuus Baltic Restaurants Estonia tegevjuht Aaro Lode.
Baltic Restaurants Estonia tegevjuht Aaro Lode
Foto: Susan Must
Ta ütles, et turu korrastumine tähendaks, et lahkuvad halvasti majandatud ettevõtted või liiga optimistlike plaanidega restoranid. "Samas arvestades, et näiteks paljud vanalinna restoranid alles valmistusid hooajaks, olles oma tavapärases majandustsüklis, kus talvel elatakse suvistest reservidest ja kevadel alustatakse uuesti, siis seda korrastumiseks nimetada oleks ülekohtune," arutles Lode.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.