• 20.05.20, 12:10
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Baltic Restaurants: Turuosaliste vähenemine on paratamatu

Juba enne kriisi ei jagunud kõikidele turuosalistele kliente ja ega kriis seda olukorda parandanud ei ole. Turuosaliste vähenemine on ilmselgelt paratamatu, rääkis intervjuus Baltic Restaurants Estonia tegevjuht Aaro Lode.
Baltic Restaurants Estonia tegevjuht Aaro Lode
  • Baltic Restaurants Estonia tegevjuht Aaro Lode
  • Foto: Susan Must
Ta ütles, et turu korrastumine tähendaks, et lahkuvad halvasti majandatud ettevõtted või liiga optimistlike plaanidega restoranid. "Samas arvestades, et näiteks paljud vanalinna restoranid alles valmistusid hooajaks, olles oma tavapärases majandustsüklis, kus talvel elatakse suvistest reservidest ja kevadel alustatakse uuesti, siis seda korrastumiseks nimetada oleks ülekohtune," arutles Lode.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 27.10.25, 14:28
Kristo Timberg: kaupmehe eduvalemiks on paindlikkus, kohanemisvõime ja valmisolek pidevaks muutuseks
Äripäeva raadiosaates„Kaupmehe eduvalem“ rääkisid Kaupmeeste Liidu juht ja saatejuht Nele Peil ning Hansabi tegevjuht Kristo Timberg kaubandussektori suurimatest väljakutsetest – tööjõupuudusest, kaubakaost, ligipääsetavusest ja andmete kasutamisest.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele