Autor: Kaubandus.ee • 28. mai 2020

Arutelu: E-kaubandus enne ja pärast koroonakriisi

Vaata e-kaubanduse teemalist arutelu, kus võeti lühidalt kokku, mis juhtus koroonakriisi ajal e-kaubanduses.
Omniva juhatuse liige ja Baltikumi pakiäri juht Andre Veskimeister
Foto: Liis Treimann

E-kaubanduse teemadel arutlevad Tõnu Väät Eesti E-kaubanduse Liidust ja Omniva juhatuse liige ja Baltikumi pakiäri juht Andre Veskimeister. Lisaks jagab kogemusi Uuskasutuskeskuse tegevjuht Diana Paakspuu, kes koroonakriisi tõukel kiiresti oma e-poe avasid. Vestlust modereerib Jonatan Karjus kommunikatsiooniagentuurist META Advisory.

Vestlusringis võetakse lühidalt kokku, mis juhtus koroonakriisi ajal e-kaubanduses, räägitakse, milline on olukord täna ja tulevikus ning kuidas muutis eriolukord e-kaubanduse ja pakiveo valdkonda pikemas perspektiivis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757