Autor: Kaubandus.ee • 28. mai 2020

Arutelu: E-kaubandus enne ja pärast koroonakriisi

Vaata e-kaubanduse teemalist arutelu, kus võeti lühidalt kokku, mis juhtus koroonakriisi ajal e-kaubanduses.
Omniva juhatuse liige ja Baltikumi pakiäri juht Andre Veskimeister
Autor: Liis Treimann

E-kaubanduse teemadel arutlevad Tõnu Väät Eesti E-kaubanduse Liidust ja Omniva juhatuse liige ja Baltikumi pakiäri juht Andre Veskimeister. Lisaks jagab kogemusi Uuskasutuskeskuse tegevjuht Diana Paakspuu, kes koroonakriisi tõukel kiiresti oma e-poe avasid. Vestlust modereerib Jonatan Karjus kommunikatsiooniagentuurist META Advisory.

Vestlusringis võetakse lühidalt kokku, mis juhtus koroonakriisi ajal e-kaubanduses, räägitakse, milline on olukord täna ja tulevikus ning kuidas muutis eriolukord e-kaubanduse ja pakiveo valdkonda pikemas perspektiivis.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700