Autor: Kaubandus.ee • 28. mai 2020

Ülemiste keskuse uus finantsjuht tuleb hotellindusest

Alates 25. maist on Ülemiste keskuse uus finantsjuht Jaroslava Nurmsalu, kes omab kahekümneaastast kogemust hotellinduse finantsjuhtimise valdkonnast, neist viimased 10 aastat Tallinna Radisson hotellide finantsjuhina.
Jaroslava Nurmsalu
Foto: erakogu

Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits tõstab esile Nurmsalu pikaajalist rahvusvahelist kogemust ning professionaalsete ja isikuomaduste sobivust. „Konkursil osales väga palju tugevaid professionaale ja see muutis otsuse langetamise keerukaks. Valikul sai otsustavaks Jaroslava Nurmsalu isikuomaduste väga hea sobivus Ülemiste meeskonnaga. Samuti on positiivne see, et uus finantsjuht tuleb Linstow kontsernist ja seetõttu tunneb ta meie tausta väga hästi.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757