Autor: Kaubandus.ee • 28. mai 2020
Ainult tellijatele

Ülemiste keskuse uus finantsjuht tuleb hotellindusest

Alates 25. maist on Ülemiste keskuse uus finantsjuht Jaroslava Nurmsalu, kes omab kahekümneaastast kogemust hotellinduse finantsjuhtimise valdkonnast, neist viimased 10 aastat Tallinna Radisson hotellide finantsjuhina.

Jaroslava Nurmsalu
Autor: erakogu

Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits tõstab esile Nurmsalu pikaajalist rahvusvahelist kogemust ning professionaalsete ja isikuomaduste sobivust. „Konkursil osales väga palju tugevaid professionaale ja see muutis otsuse langetamise keerukaks. Valikul sai otsustavaks Jaroslava Nurmsalu isikuomaduste väga hea sobivus Ülemiste meeskonnaga. Samuti on positiivne see, et uus finantsjuht tuleb Linstow kontsernist ja seetõttu tunneb ta meie tausta väga hästi.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354