Autor: Kaubandus.ee • 3. juuni 2020

Euroopa moekaubamaja About You avas Eestis virtuaalpoe ukse

Saksamaal start-upina alustanud ning nüüdseks ükssarviku staatusesse kasvanud veebikaubamaja ABOUT YOU laieneb alates tänasest ka Eestisse.
Veebipoe About You juhtkond
Foto: Johannes Arlt

Kiirelt üle Euroopa laienev pood tegutseb lisaks Eestile ka Saksamaal, Austrias, Šveitsis, Hollandis, Belgias, Poolas, Tšehhis, Slovakkias, Ungaris, Rumeenias ja Sloveenias ning alates tänasest ka kõigis kolmes Balti riigis. Tänu digiinnovatsioonile ja personaalse tootevaliku kuvamisele konkurentidest eristuv ABOUT YOU on Euroopa veebikaubanduse start-upide hulgas üks kiiremini kasvavaid ning üks väheseid Euroopa „ükssarvikud“, mille väärtus küündib enam kui 1 miljardi dollarini.

Ettevõtte lõid 2014. aastal noored sakslastest tehnoloogiaettevõtjad Sebastian Betz, Tarek Müller ja Hannes Wiese. Vaid kuue aastaga on see kasvanud üheks Euroopa suurimaks online rõivakaupluseks, mille aastakäive ulatub 742 miljoni euroni. Paljudes riikides on ABOUT YOUst saanud kiirelt ka moekaupade turuliider, näiteks Tšehhis ja Slovakkias vaid kaks nädalat pärast veebipoe avamist.

„Eesti turul on meie jaoks tohutu potentsiaal. Loodame siin tõeliselt kiiresti kasvada, eesmärgiga võita moekaupade veebipoodide hulgas juba lühikese ajaga turuliidri positsioon,“ sõnab ABOUT YOU kaasasutaja ja kaas-tegevjuht Tarek Müller.

ABOUT YOU on muutnud harjumuspärase šoppamise ja tavalise poodides ringi vaatamise läbinisti digitaalseks kogemuseks nii veebis kui ka nutitelefoni rakenduses. Veebipood kohaneb vastavalt iga ostleja maitsele ja stiilile, näidates tooteid ja komplekte, mis talle suurema tõenäosusega huvi pakuvad.

Veebipoes on üle 100 tuhande toote ligi 600 brändilt, millest paljud on Eesti turul esmakordselt, näiteks Dorothy Perkins, Filippa K, GAP, Hunkemöller, New Look ja The Kooples. Samuti leiab veebipoest ka mitmeid Eestiski armastatud kaubamärke nagu Guess, Calvin Klein, Vero Moda, Nike, Tamaris ja paljud teised.

Klientidele on ostlmine tehtud nii mugavaks, kui vähegi võimalik – kõik tellimused toimetatakse kohale tasuta, tellimuste eest saab tasuda kas krediitkaardiga või hoopis kauba kättesaamisel otse kullerile. Kõikidele toodetele kehtib ka 100päevane tasuta tagastusõigus – nii saab igaüks riideid koduses keskkonnas proovida ning oma riidekappi jätta vaid need, mis tõeliselt meeldivad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757