Autor: Maarit Eerme • 11. mai 2021

Kes on Eesti kõige kasutajasõbralikumad e-poed 2021?

Äripäeva teemaveeb kaubandus.ee andis 11. mail „E-kaubanduse UX konverentsil. Buumiaasta parimad kaupmehed" aukirjad kõige kasutajasõbralikematele e-poodidele. E-poode tunnustati 7 kategoorias ning kuulutati välja ka Grand Prix auhind.
Aukiri: Kasutajasõbralikum e-pood 2021 Grand Prix

Kasutajasõbraliku e-poe finaalis oli 37 e-poodi. Seekord olid finaalis valdkonna suurimad e-kauplused.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700