Autor: Kaubandus.ee • 20. juuli 2020

Barbora drive-in teenus laieneb

Toidu- ja esmatarbekaupade e-pood Barbora.ee avab esmaspäeval Barbora Expressi tellimuste kättesaamise ehk drive-in punktid 19 kaupluses üle Eesti, millega tekib kokku 14 linnas võimalus e-poest sooritatud ostud pakendatult kätte saada otse autosse.
Barbora Express

"Kevadise eriolukorra ajal avatud Barbora Express teenus on ostjate poolt väga hästi vastu võetud ning inimesed hindavad võimalust teha oma ostud mugavalt internetis ning minna juba komplekteeritud kaupadele poodi järele," lausus Barbora.ee tegevjuht Kirke Pentikäinen. "Samas on paljud inimesed oma tagasisides väljendanud soovi veelgi mugavama ja kiirema teenuse järele ning saada oma ostud kätte kauplusesse sisenemata."

Uut kaasaostu ehk drive-in teenust saavad ostjad kasutada viies Tartu ja kahes Narva Maxima poes, ning Pärnu, Kuressaare, Haapsalu, Rakvere, Rapla, Viljandi, Võru, Valga, Põltsamaa, Jõhvi ning Kohtla-Järvel Järveküla ja Ahtme Maxima kauplustes.

Barbora Expressi tootevalikus on ligikaudu 1400 erinevat toodet, sh suur valik värskeid piima- ja lihatooteid, puu- ja juurvilju, pagaritooteid, kuivained, beebitooted ja esmatarbekaubad.

Kokku on Barbora Expressi teeninduspunktid avatud 31 kaupluses Tallinnas, Harjumaal, Ida- ja Lääne-Virumaal ning Kesk- ja Lõuna-Eestis

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757