Autor: Kaubandus.ee • 24. juuli 2020

Lasnamäe Centrum suurendas peale taasavamist käivet

Pärast koroonakriisist tingitud piirangute kaotamist on Lasnamäe Centrum jõudnud taas 2019. aasta sama perioodiga võrreldava külastatavuse juurde, müügikäive on kasvanud 20%.
Lasnamäe Centrum

Keskuse haldaja sõnul paistavad paljud üürnikud silma eriti heade tulemustega, näiteks elektroonika, kodukaupade ja sporditarvete kauplused. Viimase kahe kuu jooksul avati ka MySushi ja Burger King Lasnamäe Centrumis ning 30. juulil avatakse uhiuus Deichmanni pood.

„Jaemüüjate huvi meie keskuse kaubanduspinna järele on äärmiselt tugev, oleme kõvasti töötanud selle nimel, et parandada üürnike koosluse kvaliteeti ja pakkuda klientidele võimalikult mitmekesist poodlemise kogemust ja erinevaid toitlustusvõimalusi. Lasnamäe Centrumi toidukohtade valiku laiendamine on olnud mõnda aega meie eesmärk ja meil on hea meel näha, et nii MySushi kui ka Burger King on väga hästi vastu võetud,” rääkis Capfieldi juhatuse liige Ruben Gornischeff.

Lasnamäe Centrumis avab oma viienda kaupluse Euroopa juhtiv jalatsikaupluste kett Deichmann.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070