• 07.09.20, 11:06
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Esimese tarbijani jõudva kultiveeritud liha tootja: küsimus pole kas, vaid millal

Suure tõenäosusega saab Memphis Meats’ist esimene ettevõtte, mis toob turule kultiveeritud liha. Hetkel on tootmisprotsessis veise-, pardi- ning kanaliha.
Kultiveeritud liha
  • Kultiveeritud liha
Loe intervjuud ettevõtte kommunikatsioonijuhi David Kay'ga, kes esineb 7. oktoobril toidukonverentsil Food Innovation Summit 2020.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.12.25, 12:05
AI roll igapäevatöös kasvab, kuid head kliendisuhted jäävad inimeste kanda
Ehkki tehisintellekt jõuab meie argipäeva ning töistesse tegemistesse üha jõudsamalt, ei näe Sanitex gruppi kuuluva PROMO Food Service’i müügiprotsesside juht Eleri Lipping võimalust, et see lihast-luust inimese tegevuse täielikult endale haarab. AI saab olla küll assisteerivaks jõuks ning heaks abimeheks, kuid personaalsus ning inimlik kontakt ei kao kliendihalduse osas mitte kuskile.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele