Kai Miller • 15 september 2020
Uudised
Ainult tellijale

Expert Eesti personalijuht: palgaootused on nüüd realistlikumad

Tunnetus on ettevõtetes erinev – on neid, kelle arust on spetsialiste raske leida, aga omajagu ka neid, kes ütlevad, et kandidaatide arv ja kvaliteet konkurssidel on märkimisväärselt paranenud. Üks neist on kodumasinate müügiga tegelev Expert Eesti, mille personali- ja teenindusjuht Velgi Jaansalu avas teemat laiemalt.

Expert Eesti personali- ja teenindusjuhi Velgi Jaansalu sõnul on väga raske prognoosida, mis sügisel ees ootab. "Eks jaekaubandusettevõttena jälgime iga päev seda, kuidas viiruse kulg levib ja kas on oodata uusi piiranguid. Uue laine korral on kontori poolest asi lihtsam – töötajad saab suunata kodukontorisse. Kauplusetöötajaid suuname aga käsi pesema ja desinfitseerima, vajadusel maski kandma, kassad varustame kaitseklaasidega. Ja oleme lihtsalt ootevalmis,ˮ rääkis Jaansalu.

VORMISTA TELLIMUS JA SAAD LIGIPÄÄSU:
 • valdkonna uudistele ja intervjuudele
 • väärt nõuannetele valdkonna spetsialistidelt
 • kaubandusteemaliste raadiosaadete kokkuvõtetele
 • kaubandusettevõtete majandustulemustele
 • valdkonna ürituste kokkuvõtvatele artiklitele
 • Jaga lugu:
  KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

  Kaubandus.ee toetajad:

  Maarit Eerme
  Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700