Autor: Kai Saard • 15. september 2020

Expert Eesti personalijuht: palgaootused on nüüd realistlikumad

Tunnetus on ettevõtetes erinev – on neid, kelle arust on spetsialiste raske leida, aga omajagu ka neid, kes ütlevad, et kandidaatide arv ja kvaliteet konkurssidel on märkimisväärselt paranenud. Üks neist on kodumasinate müügiga tegelev Expert Eesti, mille personali- ja teenindusjuht Velgi Jaansalu avas teemat laiemalt.

Expert Eesti personali- ja teenindusjuhi Velgi Jaansalu sõnul on väga raske prognoosida, mis sügisel ees ootab. "Eks jaekaubandusettevõttena jälgime iga päev seda, kuidas viiruse kulg levib ja kas on oodata uusi piiranguid. Uue laine korral on kontori poolest asi lihtsam – töötajad saab suunata kodukontorisse. Kauplusetöötajaid suuname aga käsi pesema ja desinfitseerima, vajadusel maski kandma, kassad varustame kaitseklaasidega. Ja oleme lihtsalt ootevalmis,ˮ rääkis Jaansalu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757