Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Majutus- ja toitlustuspindadel algas suurem omanikevahetus
Raske aasta majutus- ja toitlustusäris tõi sügisel äripindade turul kaasa tavalisest rohkem omanikevahetusi, ütleb LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing.
"Kuigi paljude toidukohtade akendel näeb müügi- või üüriteateid, leidub raskele aastale vaatamata ettevõtjaid, kes tahavad ka uut äri alustada," nentis Saksing.
Jõulud lähenevad ja koos nendega ka mitu suurt küsimust: mida seekord jõululauale panna, kes selle valmis teeb ja kuidas toitu säästlikult planeerida? Selveri lihameistrid ja pagarid on sel aastal aitamas nii traditsiooniliste maitseelamuste kui ka üllatavate uuendustega.