Autor: Kaubandus.ee • 9. oktoober 2020

Rahvusvaheline munapäev: Möödunud aastal müüdi Eesti jaekaubanduses 180 miljonit muna

Möödunud aastal müüdi Eesti jaekaubanduses kokku 180 miljonit muna, millest üle 50 protsendi moodustasid importmunad.
Foto: Erik Prozes

Läinud aasta müüginumbrid näitavad, et eestlase toidulaual on muna jätkuvalt populaarne toiduaine. „Ometi on pool siin müügile jõudvast munatoodangust välismaist päritolu ja selle moodustavad eelkõige Lätist, Leedust, Poolast ja Ukrainast imporditud munad,“ ütleb 30-protsendilise turuosaga suurima kodumaise munatööstuse Dava Foods Estonia tegevjuht Vladimir Sapožnin.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700