Autor: Hansab • 28. september 2020

Hansab – Teie efektiivsem ja turvalisem äri

Nii nagu muutuvad tarbijate ootused kaupmeestele, peavad ajaga kaasas käima ka parimaid kogemusi toetavad tehnoloogilised lahendused ning teenused. Meie eesmärgiks ongi koostöös rahvusvaheliste partneritega aidata Teil leida sobilikud lahendused ning integreerida need Teie olemasolevate süsteemidega.

Pakume kaubandusettevõtetele mitmeid terviklahendusi:

Iseteeninduslahendused

Iseteeninduse trend kasvab jätkuvalt, laienedes erinevatesse jaemüügi-, toitlustuse-, hotellinduse-, transpordi- ja meelelahutuse keskkondadesse. Kliendid soovivad üha enam ise oma ostlemiskogemust kujundada ja kontrollida. Ettevõtja jaoks on iseteeninduse kontseptsioon vahend, mis aitab tal poes viibivate klientide ostlemisteekonda sujuvamaks ja paremaks muuta. Iseteeninduskassa vähendab kassajärjekordi, suurendab teenindusvõimekust, vabastab töötajad kassas istumisest, et nad saaksid keskenduda oma põhiülesannetele ning integreerib klientide veebipõhise/füüsilise poe teekonna järjepidevaks sujuvaks kogemuseks. 2023. aasta algusest lisandusid Hansabi tootevalikusse Acreleci iseteeninduslahendused. Acreleci tootevalikusse kuuluvad iseteeninduslikud kioskid, iseteeninduskassad ja Drive-Thru lahendused, mida kasutavad üle maailma sellised ettevõtted nagu McDonald´s, KFC, Dunkin´ Donuts jt.

Makselahendused

Kassas maksmine on iga klienditeekonna ja -kogemuse oluline osa. Mugava ostukogemuse pakkumiseks tuleb kaupmeestel kohanduda kliendi soovide järgi ning erinevate makseviisidega arvestamine muutub seeläbi järjest olulisemaks. On oluline anda klientidele valikuvõimalus maksta just sellisel viisil, nagu neile kõige sobivam on ning meie pakutav tehnoloogia aitab seda tagada.

Oleme maailma juhtiva makseterminalide tootja Ingenico esindaja Baltimaades. Ingenico makseterminalid on loodud mugavust, turvalisust ja lihtsust silmas pidades ühendades kõige kaasaegsemad tehnoloogiad uusimate turvanõuetega.

Kuigi kaardimaksete osakaal kaubanduses tehtavate tehingute arvust on järk-järgult suurenemas, ei ole sularaha käibelt kuhugi kadumas. Kaubandusettevõtete jaoks võib sularaha käitlemine olla tülikas, tööjõumahukas ning ebaturvaline valdkond. Õnneks on tänu tehnoloogia arengule tulnud turule lahendusi, mis võimaldavad kogu sularaha käitlemise protsessi ettevõttes kardinaalselt muuta kuni lahendusteni, kus kogu rahaliikumise ahel on automatiseeritud ning ettevõtte personal ei puutu sularahaga kokku. Hansab omab üle kolmekümne aasta kogemusi sularahakäitlusega seonduvate lahenduste osas ning täna pakume laia valikut tooteid alates valuutadetektoritest kuni nutikate Glory raharinglussüsteemideni, mis on loodud rahakäitluse automatiseerimiseks iseteeninduskassades või tavakassades.

Sularahaveo ja -töötluse teenus

Hansabi sularahaveo teenus on mõeldud ettevõtetele, kelle igapäeva äritegevuse käigus koguneb sularaha. Me aitame sularaha turvaliselt ära viia, õigeaegselt pangakontole üle kanda ja vajadusel tellida vahetusraha. Me pakume väljaõppinud meeskonnaga ning spetsiaalselt turvatud ja soomustatud autodega usaldusväärset ja jätkusuutliku teenust, mille transport on kontrollitud ja maandatud kõik ohud. Oma rahaveo teenuse klientide paremaks teenindamiseks oleme loonud mugava iseteeninduskeskkonna. Iseteeninduskeskkonnas saab digitaalselt vormistada vahetusraha tellimusi, jälgida lugemistulemuste staatust ja õigsust ning raha panka saata.

Nutikad deposiitseifid

Kauplustes, kus seifis hoiustatakse päevakassasid inkassatsiooni saabumiseni, võimaldab nutikas deposiitseif sularaha hoiustada. CIMA deposiitseif optimeerib sularahaga seotud tegevusi – teenindaja logib unikaalse koodi abil seadmesse sisse ning sisestab päeva lõpus kassajäägi. Ettevõtte raamatupidamises tekib ülevaade sularaha hetkeseisust seifis ning toimunud tehingutest. Kombineerides nutikate deposiitseifide kasutust sularahaveoga, on võimalik inkassatsioonisagedust planeerida vastavalt vajadusele ning tagada seeläbi kulude kokkuhoid.

Kaubakaitselahendused

Kaubakaitsesüsteemid aitavad vähendada vargustest tingitud kahjusid ning suurendada seeläbi ettevõtte kasumit. Hansabi pakutavad Cross Point ja Amersec kaubakaitsesüsteemid on elegantse disainiga, mis sobivad ka kõige stiilsemate interjööridega kauplustesse. Paljud pakutavad kaubakaitsesüsteemid sisaldavad kaughaldusfunktsionaalsust ja kliendiloendusvõimekust, andes täieliku ülevaate kaupluses toimuvast kaupluse külastatavuse, häirete arvu ja süsteemi töö kohta. Paljud turvaväravad omavad ka uksekella funktsiooni, mis teavitab kaupluse personali sisenevast külastajast. Samuti on enamikku turvaväravaid võimalik kasutada reklaampinnana.

Kliendiloendus ja kliendianalüütika

Kliendiloendussüsteemi paigaldus on üks lihtsamaid viise saamaks ülevaadet oma kaupluse külastajatest. Loenduse tulemustest tekkivat statistikat saate kasutada erinevatel viisidel: kampaaniate kokkuvõtete tegemiseks, personali graafikute koostamiseks vms. Kliendianalüütika puhul on täna võimalik valida mitme erineva tehnoloogia vahel ning enne investeeringu tegemist tasub kindlasti läbi mõelda, milliseid andmeid, millise täpsusega ja milliste juhtimisotsuste langetamiseks vaja oleks. Radari tehnoloogial töötav kliendianalüütika lahendus Sensmaxilt võimaldab loendada külastajaid kuni 100 m² suurusel alal ja seda nii sise- kui välitingimustes.

Elektroonilised hinnasildid

Elektroonilised hinnasildid on kasulikud nii klientidele kui kauplustele, tagades samad hinnad nii hinnasildil kui kassas. Hindade käsitsi muutmine on aeganõudev ning kulukas, elektrooniliste hinnasiltide puhul toimub hindade muutmine hetkega, võimaldades kaupluse personalil keskenduda suurema lisandväärtusega ülesannetele. Elektrooniline hinnasilt on ka palju enamat, kui lihtsalt vahend hinna või allahindluse kuvamiseks. Elektroonilised hinnasildid võimaldavad kuvada infot erinevatest andmebaasidest nagu laohaldustarkvara, kassatarkvara või isegi sotsiaalmeediakanalid. Ettevõtte töötajate vaatest on võimalik elektrooniliste hinnasiltide abil parendada kaubapaigutus, komplekteerimis- ja inventeerimisprotsesse ning vähendada olukordi, kus kaup on riiulitelt otsa saanud. Kliendile suunatult saab elektroonilisi hinnasilte kasutada kaupade kiiremaks leidmiseks, eripakkumistest teavitamiseks, tootearvustuste kuvamiseks jne. Hansab esindab maailma juhtivaid elektrooniliste hinnasiltide tootjaid SES-imagotag, Pricer ja Hanshow.

Digitaalsed ekraanid ja multimeedialahendused

Infoekraanid, videoseinad, interaktiivsed ekraanid ja majajuhid - liikuv pilt haarab rohkem inimeste tähelepanu ning sõnum jõuab kiiremini inimesteni. Ekraane saab omavahel ühendada ning koostada nendest videosein. Saame Teile pakkuda kõikide suuremate tootjate ekraane, sh näiteks Samsung, Sony, LG, Elo. Ekraanide sisuhaldustarkvara abil on digitaalsel ekraanil kuvatavat infot lihtne uuendada ning seda saab teha kiirelt ka distantsilt ning mitmel ekraanil korraga. Sisu mängimist on võimalik ajastada, koostada kalendreid ja esitusloendeid. Navori sisuhaldustarkvara võimaldab määrata ette, mitu korda ettemääratud ajavahemikus tuleb konkreetset sisu mängida. See on hea võimalus kolmandatele osapooltele pakkuda reklaami näitamise võimalust, planeerides ja ajastades reklaamide näitamist.

Kommunikatsioonilahendused

VoCoVo kauplusesisene uuenduslik kommunikatsioonilahendus muudab kaupluse töötajate vahelise suhtluse kiiremaks ja lihtsamaks ning võimaldab seega pakkuda külastajatele paremat kliendikogemust. Lahendus koosneb mitmest moodulist, mis on omavahel juhtmevabalt ühendatud ning mille abil saab süsteemi üles ehitada vastavalt iga kaupluse suurusele ja vajadustele. Kerge ja vastupidava peakomplekti abil saavad kaupluse töötajad omavahel suhelda ja infot vahetada ka siis kui nad asuvad erinevates riiulivahedes või osakondades. Kutsunginupud paigaldatakse kaupluse erinevatesse asukohtadesse ning kliendid saavad selle kaudu klienditeenindajaga suhelda ja vajadusel ka töötaja kohale kutsuda.

Videovalvesüsteemid

Videoanalüütika on üks efektiivsemaid vahendeid, saamaks terviklikku ülevaadet kaupluses toimuvast. Videovalve kasutamise eesmärk on jälgida distantsilt toimuvat ja kasutada salvestatud teavet selle hilisemaks analüüsimiseks. Mehitatud jälgimisega võrreldes võimaldavad kaamerad luua soodsaid, kuid samas efektiivseid ja salvestatavaid turvasüsteeme. Üheks laialdasemate võimalustega videoanalüütikalahenduseks kaubanduses on March Networks süsteem, mis baseerub spetsiaalselt kaubandusettevõtete vajadusi arvestaval Searchlight platvormil. Searchlight on mitmekülgne ja paindlik tarkvara, mida on võimalik integreerida kolmanda osapoole tarkvaradega, nagu näiteks kassatarkvara. Liidestamise korral on võimalik viia kokku videopilt iga konkreetse tehinguga ning filtreerida tehinguid asukoha, kellaaja või teenindaja järgi.

Click & Collect lahendused

Click & Collect on mugava veebiostlemise ja kohaletoimetamise võtmelahendus. Selle eesmärk on parandada kliendi ostukogemust ning tagada turvaline ja riskivaba kauba tarnimine ja üleandmine. Click & Collect võimaldab kohale toimetada ja kätte saada saadetisi ja kaupu kasvõi ööpäevaringselt. Veebipoest kaupade kätte saamiseks on mitmeid võimalusi, näiteks saab ostudele tulla järgi kaupluse spetsiaalsesse väljastuspunkti, tellida kaup kaupluse pakikappi või tulla ostudele järgi kaupluse drive-in alasse. Pakikappe võib olla ka jahutusega, kuhu e-poe klientidel on võimalik tellida nii jahutatud kui ka sügavkülmutatud temperatuuril toidukaupa.

Andmete kogumine ja ristkasutus, visualiseerimine

Ettevõtte edukus sõltub äriprotsesside efektiivsest korraldamisest. Sinna alla kuulub nii digitaliseeritud andmevahetus, andmete ristkasutus näiteks laoinfosüsteemi ja raamatupidamissüsteemi vahel, andmete visualiseerimine, samuti andmeanalüüs ning nende kasutamine igapäevasteks juhtimisotsusteks. Hansabi spetsialiste kaasates, on teie ettevõttel võimalik koondada erimoelised andmed kesksesse andmelattu, et lihtsustada andmete kättesaadavust, taaskasutamist ning võimaldada andmeid omavahel kombineerides teha paremaid äriotsuseid.

Küsi rohkem info Hansabi kaubanduslahenduste kohta meie valdkonnajuhilt:

Ott Viirmann

[email protected]

+372 5667 8657

www.hansab.ee

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757