• 18.11.20, 16:10
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Keset kriisi uue äri avanud tippkokk: vanalinna söögikohad lõi uppi niru kvaliteet

Eelmisel nädalal Tallinnas uue restorani avanud pikaajalise peakoka-kogemusega Alo Stamm tõdes Äripäeva raadios, et vanalinna söögikohad ei pingutanud aastaid kohaliku kliendi nimel ning koroonakriisis saadi just seepärast ka valusad vitsad kätte.
Turistideta vanalinnas valitseb tühjus.
  • Turistideta vanalinnas valitseb tühjus.
  • Foto: Liis Treimann
Stamm on veendunud, et restoraniäris seoses massiturismiga levinud ärimudel, mida kohtas Tallinna vanalinnas, eriti Raekoja platsi ümbruses, koroona järel enam tagasi ei tule.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 24.11.25, 11:00
Selveri juhtimiskultuur hoiab meeskonna lojaalse ja motiveerituna
Selver on Eesti kaubanduses üks erandlikke kohti: ettevõte, kus kümneaastast staaži ei peeta staažikaks ning kus juhid kasvavad välja teenindajatest. Saates tuleb juttu, miks töötajate arendamine ja stabiilsus on ettevõtte kultuuri keskmes ning kuidas sellest kujuneb tugev tööandja bränd.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele