• 18.11.20, 16:10

Keset kriisi uue äri avanud tippkokk: vanalinna söögikohad lõi uppi niru kvaliteet

Eelmisel nädalal Tallinnas uue restorani avanud pikaajalise peakoka-kogemusega Alo Stamm tõdes Äripäeva raadios, et vanalinna söögikohad ei pingutanud aastaid kohaliku kliendi nimel ning koroonakriisis saadi just seepärast ka valusad vitsad kätte.
Turistideta vanalinnas valitseb tühjus.
  • Turistideta vanalinnas valitseb tühjus.
  • Foto: Liis Treimann
Stamm on veendunud, et restoraniäris seoses massiturismiga levinud ärimudel, mida kohtas Tallinna vanalinnas, eriti Raekoja platsi ümbruses, koroona järel enam tagasi ei tule.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 30.06.25, 15:57
Millised on nutikad lahendused kauba liigutamiseks?
Iga päev liiguvad tuhanded kaubad ladudest poodidesse, ehitusobjektidele, tööstustesse ja mujale. Toimiva tarneahela üheks aluseks on nutikas kaubakäsitlus. See, kuidas kaupa liigutatakse, mõjutab otseselt töö sujuvust, töötajate heaolu ja kauba seisukorda. Loe, kuidas õigesti valitud tõsteseadmed muudavad kauba teisaldamise kiiremaks, lihtsamaks ja ohutumaks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele