Keset kriisi uue äri avanud tippkokk: vanalinna söögikohad lõi uppi niru kvaliteet
Eelmisel nädalal Tallinnas uue restorani avanud pikaajalise peakoka-kogemusega Alo Stamm tõdes Äripäeva raadios, et vanalinna söögikohad ei pingutanud aastaid kohaliku kliendi nimel ning koroonakriisis saadi just seepärast ka valusad vitsad kätte.
Turistideta vanalinnas valitseb tühjus.
Foto: Liis Treimann
Stamm on veendunud, et restoraniäris seoses massiturismiga levinud ärimudel, mida kohtas Tallinna vanalinnas, eriti Raekoja platsi ümbruses, koroona järel enam tagasi ei tule.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.