Autor: Neeme Korv • 18. november 2020

Keset kriisi uue äri avanud tippkokk: vanalinna söögikohad lõi uppi niru kvaliteet

Eelmisel nädalal Tallinnas uue restorani avanud pikaajalise peakoka-kogemusega Alo Stamm tõdes Äripäeva raadios, et vanalinna söögikohad ei pingutanud aastaid kohaliku kliendi nimel ning koroonakriisis saadi just seepärast ka valusad vitsad kätte.
Turistideta vanalinnas valitseb tühjus.
Foto: Liis Treimann

Stamm on veendunud, et restoraniäris seoses massiturismiga levinud ärimudel, mida kohtas Tallinna vanalinnas, eriti Raekoja platsi ümbruses, koroona järel enam tagasi ei tule.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700