Autor: Kaubandus.ee • 11. detsember 2020

Bauhof tõi turule pakiautomaadid

Sel nädalal avati Tartu ja Laagr ikauplustes esimesed bränditud pakiautomaadid, mille kaudu saavad kliendid e-poe tellimusi kätte ööpäevaringselt tasuta ja kontaktivabalt.
Foto: Bauhof

Bauhofi e-ärijuhi Priit Vao sõnul näitab ettevõtte e-poe statistika, et paljud kliendid ei soovi transpordi eest lisaks maksta ja eelistavad kaubale ise järele tulla. „Selleks pakume e-poe ühe tarneviisina „Telli ja Nopi“ teenust, mis tähendab seda, et klient tuleb kaubale ise kauplusesse järele ja transporditasu ei lisandu," ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700