Autor: Kaubandus.ee • 31. detsember 2020

Videoettekanne: Mis paneb tarbijaid kauplusest enim tooteid ostma?

Tartu Ülikooli majandusteaduskonna turunduse dotsent ja teadur Andres Kuusik rääkis jaekettide-tootjate-hulgikaupmeeste ühisseminaril sellest, mis paneb tarbijaid kauplusest enim tooteid ostma ja mis kõige enam peletab?
Andres Kuusik
Foto: Raul Mee

Enda ettekandes vastab ta küsimustele: Mis mõjutab tarbijakäitumist ja tarbijate otsuste tegemist kaupluses kõige enam? Mis neid kauplusest eemale peletab? Mis aitaks tarbijaid tegema paremaid ostuotsuseid? Kuhu kliendid poes vaatavad?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757