Autor: Kaubandus.ee • 6. jaanuar 2021

Laulasmaa spa jätkab ilma Hestia Grupita

Alates 6. jaanuarist tegutseb Laulasmaa spaahotell uue nime LaSpa all ning spahotelli opereerimist jätkavad kinnistu pikaaegsed omanikud, kes võtavad hotelli opereerimise üle Hestia Grupilt.
Laulasmaa LaSpa hotell
Foto: Kaupo Kalda

Laulasmaa spaa rootslastest omanikud Anna Elam ja Peter Elam Håkansson võtavad spaahotelli opereerimise üle Hestia Grupilt ja jätkavad 6. jaanuarist tegevust uue nime LaSpa all. Anna Elami sõnul oli koostöö Hestiaga väga edukas, kuid omanikud soovisid spaahotelli opereerimist ise jätkata, et arendada Laulasmaa spaa seniseid tugevusi, nagu uuenduskuuri läbinud restorani Wicca, spaahoolitsuste ala Naudi, sauna- ja basseinikeskust ja ainulaadset keskkonda Laulasmaa liivaranna ja mändide vahel ning pakkuda uuenduslikku heaolul põhinevat kontseptsiooni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700