Autorid: Äripäev, Kaubandus.ee • 12. jaanuar 2021

Porto Franco asjas said kahtlustuse Teder, Kracht, Korb ja Keskerakond

Riigiprokuratuur on alustanud kriminaalmenetlust seoses Porto Franco kinnisvaraarendusega, menetlustegevused toimuvad ka KredExis. Kahtlustuse on saanud Keskerakond, riigikogu liige Mihhail Korb, rahandusminister Martin Helme nõunik Kersti Kracht ja Hillar Teder.
Porto Franco arendus
Foto: Liis Treimann

Riigiprokuratuuri juhtiv prokurör Taavi Pern ütles pressikonverentsil, et kriminaalmenetluse raames on esitatud kahtlustus viiele inimesele ja Keskerakonnale. Nendeks on riigikogu liige Mihhail Korb, rahandusministri nõunik Kersti Kracht ja Hillar Teder, ülejäänud nimesid ei avaldata.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070