Autor: Kaubandus.ee • 18. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Prisma odavdab sadade toidukaupade hindu

Viimasest Prisma Peremarketi tellitud uuringust tuleb välja, et enamiku Eesti inimeste arvates on toiduhinnad liiga kallid – hindu peavad kõrgeks 51% ning liiga kõrgeks 19% vastanutest. Alates tänasest, langetab Prisma püsivalt sadade toodete hindu.

Prisma peremarket Mustika kaubanduskeskuses.
Autor: Raul Mee

Uuringus küsitletud leidsid, et Eesti toiduhinnad ei ole proportsionaalsed palgatasemega ning on liiga kõrged võrreldes teiste riikide hindadega. Samuti märkisid osalejad, et nende sissetulekust kulub liiga suur osakaal toidule ning tervislik ja värske toit on ülemäära kallis. Tulemused näitavad, et toiduhinnad teevad inimesed murelikuks. Uuringu järgi kulub ligi veerandil inimestel toidule pool või isegi rohkem sissetulekust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354