Autor: Kaubandus.ee • 28. jaanuar 2021

Õllemüük jaekaubanduses kasvas 11 protsenti, horeca kukkus poole võrra

Mullu kasvas kodumaine õllemüük jaekaubanduses enam kui kümnendiku, kuid samas horeca-sektor langes aasta varasemaga võrreldes 45 protsenti.
Õlle müük kaubanduses
Foto: Raul Mee

"Lahjade alkohoolsete jookide - peamiselt õlle ja siidri – müük jaekaubanduses Eestis suuresti tänu piirangutele ja nende mõjule mullu kasvas, õlle kategoorias ligi üksteist protsenti ning siidri puhul kuus protsenti," kirjeldas Saku Õlletehase juhatuse liige Jaan Härms.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700