Autor: Kaubandus.ee • 4. veebruar 2021

HKScan Baltikumi brändi- ja turundusosakonna juhina alustas tööd Janne Laik-Lõhmus

Alates 1. veebruarist 2021 vastutab Eesti suurima toiduettevõtte HKScani Talleggi ja Rakvere brändide arendamise, Baltikumi tootearenduse ja turundustegevuste juhtimise ning vastutustundliku ettevõtluse projektide koordineerimise eest Janne Laik-Lõhmus.

HKScan Estonia juhatuse esimehe Anne Mere sõnul esindavad nii Talleggi kui ka Rakvere tooted eestimaalaste jaoks kvaliteetset kohalikku toitu, mis on toodetud Eestis kasvatatud kanade ja sigade lihast. ”Meie eesmärk on jätkuvalt aidata inimestel tarbida kodumaist tervislikku ja mitmekesist toitu ning selles on suur osa ka meie brändide ja turundustegevuste arengul,“ lisas Mere.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070