Autor: Maarit Eerme • 4. veebruar 2021

Kuidas rõivakaupmees Franz Raver e-poe ostuprotsessi optimeeris?

Eelmisel aastal turule tulnud Eesti meesteriiete bränd Franz Raver avas väga lühikese aja jooksul enda e-poe, kuna nende müügistrateegias on kesksel kohal digimüük. E-poe arendamisel pandi rõhku just veebipoe mugavuse arendamisele ja ostuprotsesside optimeerimisele.

Mugavaid ja keskkonnasõbralikke riideid pakkuv ning kangajääkide taaskasutust propageeriv meesterõivaste bränd Franz Raver, kelle rõivad on valmistatud Ökotex standardile vastavatest tervisesõbralikest kangastest hakkas 2020. aasta sügisel oma veebipoodi looma. Peale veebiplatvormi WooCommerce platvormile e-poe ehitamise hakati otsima sobivat makselahendust, mida oleks lihtne integreerida, kataks olulised pangad ning mille hinnastamine oleks soodne.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700