Autor: Maarit Eerme • 5. veebruar 2021

Prisma uuendab enda lojaalsusprogrammi

Alates 1. märtsist hakkab kehtima Prisma Peremarketi uus lojaalsusprogramm, kus kõikidel klientidel on võimalik koguda boonuseid juba esimesest sendist.
Prisma peremarket Mustika kaubanduskeskuses
Foto: Raul_Mee, Raul Mee

Prisma Peremarketi turundus- ja kommunikatsioonidirektor Liina Pärlin usub, et see muutus on õige, eriti praegusel ajal, kui paljud inimesed on raskes olukorras. "Ükski ettevõte ei muuda lojaalsusprogrammi kergekäeliselt. Rahulolevad lojaalsed kliendid on Prismale väga olulised ning muutused peavad lähtuma klientide ootustest ja arvamustest," sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700