Autor: Kaubandus.ee • 5. veebruar 2021

Tarbijahinnaindeksit mõjutas jaanuaris enim mootorikütus

Tarbijahinnaindeks, mis iseloomustab tarbekaupade ja teenuste hinnamuutust, tõusis 2021. aasta jaanuaris võrreldes 2020. aasta detsembriga 0,7% ning võrreldes eelmise aasta jaanuariga 0,2%.
: NESTE, TANKLA, TANKIMINE, KÜTUS, BENSIIN, DIISEL, NESTE MY, JÄÄTMETEST TOODETUD KÜTUS: TALLINN, EESTI : 10OCT19Neste alustas Eestis tulevikukütuse müüki. Esmakordselt tangiti diiselautodesse ja veokitesse kütust, mis on toodetud 100% jäätmetest ja jääkidest. Neste on esimene Eestis, kes alustab täielikult taastuvatest allikatest toodetud diislikütuse müüki.lt/: Foto: LIIS TREIMANN
Foto: LIIS TREIMANN

Kaubad olid möödunud aasta jaanuariga võrreldes 0,8% odavamad ja teenused 2% kallimad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070