Autor: Maarit Eerme • 11. veebruar 2021

Selveri ostuosakonna mõõdikud

Selveri ostudirektor Katrin Riisalu rääkis Ostujuhtimise aastakonverentsil, millised on need mõõdikud, mida nad kasutavad ostuosakonnas.
Katrin Riisalu
Foto: Raul Mee

„Kategooriaid on meil kokku ligi 100 ja kuskil pooled nendest on tööstuskaupade kategooriad ja pooled toidukaupade omad. 20% nendest kategooriatest teeb 80% meie kogu käibest,“ rääkis Riisalu ning lisas, et ega see teine pool ehk 80% vähem olulisem ole. „Nad on samamoodi olulised kategooriad, kuigi nad käivet nii palju ei too.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070