Autor: Kaubandus.ee • 12. veebruar 2021

Rimi loodab idufirmade abiga vähendada aastas mahakantavat toitu 250 tonni

Märtsist maini toimub Eestis, Lätis ja Leedus jätkusuutlikkuse kiirendi programm Future Hub, mille eesmärk on turuliidrite ja idufirmade koostöö edendamine vastutustundliku ettevõtluse vallas. Üks programmi mentoritest on ka Rimi, kes ootab idufirmadelt häid ideid, kuidas saaks vähendada toidu raiskamist.
Foto: Erik Prozes

„Meie eesmärk on vähendada ladudes ja kauplustes tekkivaid toidujäätmeid 2025. aastaks 50% võrra, mis tähendab Baltimaades kokku tuhandeid tonne toitu,“ sõnas Rimi vastutustundliku ettevõtluse juht Katrin Bats.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070