Autor: Kaubandus.ee • 18. veebruar 2021

Tarbimislaenude võtmine suurenes 2020. aastal just meeste hulgas

Pandeemia-aasta on oluliselt muutnud eestimaalaste tarbimislaenude praktikaid. Naiste seas on väikelaenude võtmine vähenenud, samas meeste hulgas suurenenud. Kuni 40-aastaste meessoost klientide seas on tarbimislaenud pea kaks korda rohkem küsitud pangatoode kui naiste hulgas.
Foto: Andras Kralla

„Eelmisel aastal, mil inimeste kulud olid peamiselt langustrendis* ja säästud pigem kasvasid**, ootasime tarbimislaenude langust kõikides kliendigruppides," rääkis SEB erakliendi segmendi müügijuht Evelin Koplimäe.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700