Autor: Kristina Madisson-Laht • 25. veebruar 2021

Majutusasutuste TOP: Fookus tulude kasvatamisel

Äripäeva majutusettevõtete edetabeli võitnud Hotell Metropoli tegevjuhi Annely Hendriksoni sõnul on kõik head otsused lubatud, mis aitavad inimeste töökohti säilitada ja firmad käigus hoida.
Hotell MEtropol

“Selleks ei pea kriisiolukord olema, et keerulises olukorras ka midagi head näha. Meie meeskond pole kunagi varem nii motiveeritud olnud kui praegu. See on olnud erialaselt põnev aeg,” sõnas Hendrikson.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070