Autor: Mait Kraun • 5. märts 2021

LHV ootab Apranga aktsia korralikku kasvu

Apranga.
Foto: Andres Haabu
LHV analüütikud näevad Apranga aktsiale korralikku tõusuruumi 40–50 protsenti, selgub värskest raportist.

“Nagu me ka varasemates ülevaadetes oleme maininud, on Aprangat tabanud rängalt COVID-19 pandeemia,” tõdesid LHV analüütikud. “Kaupluste ajutised sulgemised mõjutasid oluliselt kontserni finantstulemusi 2020. aasta neljandas kvartalis.” Kvartaliga langes kogutulu 26,8 protsenti, 45,2 miljoni euroni, mis oli LHV ootustega kooskõlas. “Oluliselt aitas kontsernil tulude langust tasakaalustada veebimüügi kolmekordne kasv.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070