Autor: Kaubandus.ee • 12. märts 2021

Eesti Parim Teenindaja 2021 konkurss algab juba 15. märtsil

Märts on Hea Teeninduse Kuu ja selle raames toimub traditsiooniline konkurss "Eesti parim teenindaja 2021".
Tallinna parimad teenindajad 2020
Foto: Viljar Lillmaa

Juba esmaspäeval, 15. märtsil algab veebivoor, kus konkursi online keskkonnas on vaja lahendada kaks teenindusalast ülesannet ja teha kaks lihtsat teadmiste testi.

Kuna teenindajate teadmiste tase on väga ühtlane ja tunnustust väärivad suurem hulk konkursil osalejaid, siis väljastame esmakordselt tunnistuse "Hea teenindaja 2021" lausa kolmekümnele inimesele igast piirkonnast lisaks neile kümnele, kes iga piirkondliku konkursi finaali saavad.

Teenindussektoris on rasked ajad ja palju tublisid teenindajaid on töökoha kaotanud. Usume, et tunnustav tunnistus annab eelise uuele töökohale kandideerides teistest eristuda ja rohkem silma paista. Aga võib-olla on see hoopis hea põhjus oma praegusest töökohast palgalisa küsida!

Osalema on oodatud kõik teenindajad!

Konkursile saab registreeruda SIIN

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070