Autorid: Tööstusuudised.ee , Kaubandus.ee • 17. märts 2021

Standard võitis Müncheni 370 numbritoaga Hiltoni hotelli sisustamise hanke

AS Standard võitis Müncheni lennujaama territooriumil asuva 370 numbritoaga Hiltoni hotelli sisustamise hanke, mis on ettevõtte ajaloo kõige suurem ühekordne leping. Projekt algab selle aasta aprillis ning kestab kuni 2022. aasta juunini.
Hilton Munich projektist aastal 2017
Foto: JOY_Design GmbH

„Tähelepanuväärne hanke võidu juures on see, et olime ainuke välisfirma Saksamaa kohalike tegijate kõrval,“ sõnas AS Standard juhatuse esimees Priit Tamm. „Suurt rolli võidus mängis kindlasti meie eelnev koostöö aastast 2017, mis lõi kõrge usaldusbaasi. Siis sisustasime sama hotelli juurdeehituses 162 tuba, kuid nüüd aitame uuendada hotelli vana osa.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070