Autor: Kaubandus.ee • 17. märts 2021

Stockmanni Hullude Päevade kampaania toimub taaskord e-poes

Tulenevalt COVID-19 viiruse levikust toimub Stockmanni kampaania Hullud Päevad taaskord vaid e-poes. Kampaania viidi läbi veebis ka eelmisel aastal nii sügisel kui ka kevadel.
Foto: Maarit Eerme

„E-poes ostlemine on jätkuvalt tõusutrendis, sest see on mugav, turvaline ning kiire. Tunneme heameelt, et Stockmanni kliendid on e-poes ostmise võimaluse väga hästi vastu võtnud.“ sõnas Stockmanni kaubamaja direktor Marge Türner.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070