• 22.03.21, 16:01

Uuring: vorst ja piim saavad poes liiga palju sooja

Tallinna Tehnikaülikooli toiduteadlased käivitasid projekti toidu säilivusaja pikendamiseks. Esimeseks ülesandeks oli kaardistada kiiresti riknevate toiduainete säilitamise temperatuurid Tallinna poodides, tulevikus uuritakse olukorda ka kodustes külmkappides.
Kiiresti riknevaid toite tuleb hoida selles temperatuurivahemikus, mida tootja on soovitanud.
  • Kiiresti riknevaid toite tuleb hoida selles temperatuurivahemikus, mida tootja on soovitanud.
  • Foto: Erik Prozes
Uuringutesse on haaratud TalTechi toidutehnoloogia tudengid, kes on praeguseks teinud ligi 70 erineva poe külastust ja üle 1000 mõõtmise kiiresti riknevate toitude külmlettides ja -kappides, kasutades toidu infrapuna termomeetrit.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 02.12.25, 08:30
Samm-sammult ja nutikalt: kuidas muuta oma e-pood rahvusvaheliseks edulooks?
Üks levinumaid vigu on proovida kõiki tegevusi korraga: laieneda erinevatele turgudele ja siseneda neisse erinevate uute teenustega. Edukamad on olnud need e-poed, kes valivad korraga ühe sihtturu, kus huvi juba olemas – olgu selleks orgaaniline liiklus, sotsiaalmeedia kaasatus või kasvav tellimuste arv sellest riigist.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele