Autor: Maarit Eerme • 31. märts 2021

Hansaposti kaasasutaja: läbirääkimised olid pikad

Hansaposti kaasasutaja ja juhataja Taavi Rajur ütles, et eelläbirääkimised algasid juba enne 2020. aastal alanud koroona perioodi ning kogu protsess on olnud pikk. Tema sõnul teeb koroona antud tehingu veelgi huvitavamaks ja õigemaks.
Hansaposti asutajad Taavi Rajur ja Urmas Türk

Rajuri sõnul jätkavad ühinevad ettevõtted oma brändi all ka peale tehingu jõustumist. „Kliendi jaoks muutub olukord palju toredamaks, sest me täiendame teineteise sortimenti, tuleb juurde paremaid pakkumisi ning tooteid. Samuti arendame ühiselt klienditeenindust, et viia see kõrgemale tasemele,“ ütles Rajur.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700