Autor: Maarit Eerme • 31. märts 2021

Tõnu Väät: tehing on suur üllatus

Eesti e-kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät ütles, et tehing on suur üllatus, sest nii Kaup24 kui ka Hansapost on koroonakriisis olnud suured võitjad.
Tõnu Väät

Tema sõnul on see plaan teisest küljest arusaadav. „Suured tulevad järjest peale. About You on edukalt sisenenud, sellel aastal siseneb ka Zalando. Mida suurem oled, seda suurem potentsiaal sul on,“ selgitas ta. „See on tark lüke, et tekitada sünergiat,“ lausus ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700