Autor: Kaubandus.ee • 1. aprill 2021

Tasuta webinar: Kuidas mitmekordistada toote müüki erinevaid tähtpäevi ja sündmuseid ära kasutades?

Webinaril räägib oma kogemusest 700 000 kuukäibega e-kaubanduse ettevõtte üks omanikke Ardo Huul, kes arendab ja turustab tooteid Amazoni platvormil.

Ardo Huul

7. aprillil kell 18.30 algaval webinaril räägitakse sellest, kuidas leida kasumlikke tähtpäevi või sündmuseid, mille tuules oma toodet müüa. Kui suur on sellise turundustegevusega müügi mitmekordistamise potentsiaal, milliseid vigu ja õppetunde Huul oma praktikas on saanud ja mis on kolm head mõtet kuulajatele, mida kohe täna praktilises turundustöös rakendada.

Webinari viivad läbi Amazoniplatvormi ettevõtjad Mihkel Moosel ja Egle Raadik.

Webinar toimub 7. aprillil algusega kell 18.30

Kestvus 1-1,5 tundi

Registreeru webinarile SIIN

Ardo Huule ettevõtete edu- ja kogemuslugu ning teisi praektilisi e-kaubanudse ettekandeid saad kuulda Amazoni Aastakonverentsil 12. juunil Tallinnas, Forum Cinemas. Kokku tulevad maailma suurimas e-kaubamajas tooteid müüvad ettevõtjad ja müügiga alustmise huvilised. Kui tahad teada, kas ka sinu ettevõtte toodetel on rahvusvahelise e-kaubanduse potentsiaal ning kuulda elulisi kogemuslugusid, siis osta soodushinnaga pilet juba täna.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700