Autor: Kaubandus.ee • 5. aprill 2021

Uuenenud Mustamäe Prisma taasavas uksed

Prisma Peremarket uuendas põhjalikult Mustamäe Prisma kauplust. Uuenduste ajal olid suletud vaid ümberkorraldustest mõjutatud alad.
Mustamäe Prisma

Prisma Eesti maajuhi Teemu Kilpiä sõnul teeb uuendus poeskäigu lihtsamaks ja mugavamaks. "Uuenduste tegemisel lähtusime klientide tagasisidest, et pakkuda mitmekesist valikud kõikides tootesegmentides. Mustamäe Prisma on ruumikas ja valgusküllane ning sealt saab kõik vajaliku korraga kätte," ütles Kilpiä.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700