Autor: Kaubandus.ee • 6. aprill 2021

Balti Jaama Turul testitakse toidupakendite ringlusteenust

Toit korduvkasutatavas pakendis.
Balti Jaama turul on aprillikuu jooksul võimalik osta valitud toidukohtadest toitu kaasa korduskasutatavates toidupakendites ning need hiljem tagastada turuhoonesse paigaldatud korjeautomaati. Ringmajandusettevõte Bringpack käivitas seal pilootprojekti, et testida uudset korduskasutatavate toidupakendite ringlusteenust.

Piloodist võtab esialgu osa viis Balti Jaama Turul asuvat toidukohta: Baojaam, Biomarket, Tokumaru, Veg Machine ja VLND Burger. Ostes neist kohtadest kohapeal toidu kaasa, saab klient valida ühekordse ja Bringpacki korduskasutatava toidupakendi vahel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700