Autor: Kaubandus.ee • 6. aprill 2021
Ainult tellijatele

Balti Jaama Turul testitakse toidupakendite ringlusteenust

Toit korduvkasutatavas pakendis.

Balti Jaama turul on aprillikuu jooksul võimalik osta valitud toidukohtadest toitu kaasa korduskasutatavates toidupakendites ning need hiljem tagastada turuhoonesse paigaldatud korjeautomaati. Ringmajandusettevõte Bringpack käivitas seal pilootprojekti, et testida uudset korduskasutatavate toidupakendite ringlusteenust.

Piloodist võtab esialgu osa viis Balti Jaama Turul asuvat toidukohta: Baojaam, Biomarket, Tokumaru, Veg Machine ja VLND Burger. Ostes neist kohtadest kohapeal toidu kaasa, saab klient valida ühekordse ja Bringpacki korduskasutatava toidupakendi vahel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354