Autor: Kristina Madisson-Laht • 8. aprill 2021

Rademar on eriolukorrast nii mõndagi õppinud

Möödunud kevad tundub praegusega võrreldes paljuski korduvat, ent silma jääb ka erinevusi. Inimesed on vahepeal tervisekriisiga harjunud ja valitsev õhustik ei ole enam paaniline. Rademari juhatuse liige Marcus Juksari sõnul saab hiljutise märtsikuu kohta öelda “rahulik”, sest suur sporditarvete e-pood on eriolukorrast ja sellega kaasnenud koorumuse kasvust nii mõndagi õppinud.
Rademari sporditarvete kauplus Ülemiste keskuses.
Foto: Andres Haabu

“Kui kaubanduskeskused eelmisel kevadel koroonapandeemia tõttu ukses sulgesid, siis meenutas toonane olukord paanikat, kuid praegu ollakse rahulikud ja ootel,” rääkis Rademari juhatuse liige Marcus Juksar Äripäeva raadiosaates “E-kaubanduse areng ja tulevik”.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700