Autor: Kaubandus.ee • 13. aprill 2021

Rimi ja Omniva alustasid koostööd

Alates aprillikuust on Rimi lojaalsusprogramm seotud Omniva pakisaatmisteenusega – nimelt saavad Rimi kliendid igalt Omnivas saadetud pakilt teenida 15 senti Rimi raha.
Rimi alustas koostööd Omnivaga
Foto: Liis Treimann

„Meil on erinevaid koostööpartnereid nii Eestis, Lätis kui Leedus, kuid riigiettevõtetest on Omniva esimene, kellega ühist projekti alustasime,“ sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700