Autor: Igor Rõtov • 14. aprill 2021

Tallinna Kaubamaja ootab teisel poolaastal kiiret taastumist

Tallinna Kaubamaja juhatuse esimehe Raul Puusepa sõnul mõjusid tänavuse kevade koroonapiirangud kaubandusele eelmisest aastast tugevamalt, kuid ettevõtte tulemused midagi ootamatut ei toonud. Tuleviku suhtes on Puusepp siiski optimistlik.
Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp.
Foto: Andres Haabu

Puusepa hinnangul järgneb poodide avamisele kiire kaubandussektori taastumine, mis jätkub teisel poolaastalgi. Ühelt poolt on inimeste ostusoove pikalt kinni hoitud ning samas on inimestel kogunenud rohkem raha, mida kulutada. Sügisel jõuab Puusepa sõnul kindlasti ka osa pensionireformi rahast kaubandusse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070