Autor: Maarit Eerme • 15. aprill 2021

Parima toiduaine hõbemärgid valitud

Eesti Parima Toiduaine konkursi hõbe­märgid noppisid tänavu Farmi, Gustav Cafe, Eesti Pagar, Salvest, Balbiino, Balsnack, Heimon Kala, Maks ja Moorits ning Van Kook.

Toiduliidu juhi Sirje Potisepa sõnul oli hõbemärkidele kandideerinud suurepäraseid tooteid tänavu väga palju ning valikuid teha keeruline. Sel aastal üllatasid hindamiskomisjoni tootjate pingutused pakkuda igas kategoorias tervislikke valikuid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700