Autor: Kaubandus.ee • 23. aprill 2021

Aatriumi sisustuskaubamaja juht: kauba ootejärjekord on pikenenud kuni kaks korda

Koroonakriis on kogu maailmas põhjustanud ulatuslikke tarneprobleeme ning mitmete materjalide defitsiiti. Seetõttu võivad tellitud kauba tootmis- ning tarneajad siingi olla häiritud, teatab Aatrium Sisustuskaubamaja.
Aatrium Sisustuskaubamaja tegevjuht Liina Kivimägi.

„Rohkem kui aasta vältel on käinud aktiivne kodusisustamine. Kuna paljud on juba pikka aega töötanud kodukontoris ning viibinud üldse rohkem kodus, siis sisustuskaupu ostetakse hoogsalt,“ ütleb Eesti suurima sisustuskeskuse Aatrium Sisustuskaubamaja tegevjuht Liina Kivimägi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700