Autor: Kaubandus.ee • 29. aprill 2021

Kaubavahetus sai möödunud aastal hoobi, aga taastus kiirelt

Möödunud aasta paiskas koroonaviiruse tõttu segi meie harjumuspärase ühiskonnakorralduse ja senised trendid majanduses. Heitsime pilgu eelmisesse aastasse, et teada saada, mis kaupade ekspordis ja impordis muutus ning milline mõju oli viirusel väliskaubandusele, kirjutab statistikaameti blogis juhtivanalüütik Mirgit Silla.
Statistikaameti peakontor Tallinnas Tatari tänaval.
Foto: Meeli Küttim

Vaatamata sellele, et eelmisel aastal vähenes nii kaupade import kui ka eksport, ei olnud seis siiski katastroofiline. Aasta lõpp ja 2021. aasta algus näitasid juba olulist mahtude kasvamist ja jääb vaid üle loota, et see jätkub ka järgmistes kuudes, kirjutas Silla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070