Autorid: Maarit Eerme, Meelis Mandel • 4. mai 2021

Keeruline olukord sundis sortimenti muutma

Büroomaailma tegevjuht ja omanik Jüri Ross rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et e-kaubandus on seoses praeguse olukorraga tohutult kasvanud. „Eraklientide ostude kasv on meil olnud neljakordne."
AS Infotark tegevjuht Jüri Ross.
Foto: Andras Kralla

Ross lisas, et nende ettevõtte peamisteks klientideks on ärikliendid, kuid kodukontor on selle kliendirühma käivet söönud Büroomaailma jaoks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700