Autor: Kaubandus.ee • 11. mai 2021

Alustavate ettevõtete edetabelis domineerib taas internetimüügiga tegelevad ettevõtted

2020. aasta kevadine eriolukord külmutas või lükkas edasi paljude uute ettevõtete plaanid ning aeglustus oluliselt ka uute ettevõtete loomine. Nii registreeriti eelmisel aastal aprillis 25 protsenti vähem uusi ettevõtteid kui 2019. aastal.
Foto: Pixabay.com

Riigi loodud meetmed toetasid küll elektri tootmisega tegelevate ettevõtete loomist ning statistika kinnitas, et Eestis registreeriti eelmisel aastal kokku üle 2000 elektritootmise firma, siis ilma selle sektorita oli kukkumine eelmisel aastal isegi üle 30 protsendi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700