Autor: Kaubandus.ee • 27. mai 2021

Täna selguvad konkursi "Eesti parim teenindaja 2021" võitjad

27. mai pärastlõunal kell 15.00 selguvad konkursi "Eesti parim teenindaja 2021" võitjad. Eesti Ettevõtluskõrgkoolis Mainor saavad kokku kõigi piirkondlike konkursside võitjad, et omavahel rinda pista ja parimad välja selgitada.

Piirkondlike konkursside finaalid toimusid 25.-26.05 Tartus ja Tallinnas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700