Autor: Kaubandus.ee • 1. juuni 2021

Milles peitub Eesti e-kaubanduse potentsiaal?

Konkurents Eesti viimase miili logistikasektoris on tihe ja üleriigiline pakiautomaatide võrgustik aina kasvab. Omniva müügisoakonna juht Kristo Kõivumägi rääkis e-kaubanduse UX konverentsil, et selline olukord peidab endas tohutut potentsiaali kohalike e-kaupmeeste jaoks.
Omniva pakiautomaat Kristiine keskuse juures
Foto: Liis Treimann

,,Omniva opereerib hetkel suurimat pakiautomaatide võrgustikku Baltikumis, kuid möödunud aasta ja inimeste muutunud ostuharjumused on näidanud, et kasvuruumi veel jagub,’’ ütles Kõivumägi, kelle sõnul on tihe konkurents koduturul loonud olukorra, kus Eestis on elanike arvu kohta üks tihedamaid pakiautomaatide võrgustikke kogu maailmas – 4,5 automaati 10 000 elaniku kohta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757