Autor: Kaubandus.ee • 1. juuni 2021

Liviko ainuesindajaks Soomes sai Norex Selected Brands

Liviko ja Norex Selected Brands sõlmisid Soome distributsioonilepingu. Alates 1. juunist on Liviko tooteportfelli ametlik esindaja ja maaletooja Soomes Norex Selected Brands.
Foto: Andras Kralla

„Ootame põnevusega Livikoga koostööd. Väärika ajalooga Liviko on Põhja- ja Baltimaade joogiturul välja paistnud innovaatiliste lahendustega," kommenteeris ettevõtte Norex Selected Brands tegevjuht ja omanik Tomas Lönnberg.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700