Autor: Maarit Eerme • 14. juuli 2021

Eestlased on IKEA hästi vastu võtnud, piirangud avaldasid käibele positiivset mõju

Värskelt Äripäeva Infopanka jõudnud Runikon Retaili majandusaasta aruandest selgub, et eestlased on Ikea tellimis- ja väljastupunkti hästi vastu võtnud ning ettevõtte esimene tegevusaasta lõppes kasumiga, mis moodustas 4,5 miljonit eurot.
29. augustil 2019. aastal avati Tallinnas Ikea tellimis- ja väljastuspunkt
Foto: LIIS TREIMANN

Runikon Retail opereerib Eestis IKEA tellimis- ja väljastuspunkti frantsiisilepingu alusel, mis avati 28. augustil 2019. Käesolev majandusaasta oli ettevõttele esimene tegevusaasta. Ettevõte kirjutab oma majandusaasta aruandes, et piirangud avaldasid käibele positiivset mõju.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700